Zid de sprijin Energobit

Hala de productie EnergoBit Prod este amplasata intr-o zona dificila din punct de vedere geologic astfel ca zidul de sprijin realizat de Weberbau solutioneaza urmatoarele aspecte: sprijinirea versantului, drenarea apelor subterane si de suprafata, precum si colectarea lor in sistemul de canalizare. Proiectul prevede suprafata din beton aparent a zidului, ca parte integranta din arhitectura cladirii. Betonul aparent este un beton de calitate, care, dupa intarire si decofrare, ramane vizibil asa cum a rezultat din cofraj.

Detalii technice:

Denumire proiect: Zid sprijin Hala de Productie
Beneficiar: S.C. Energobit Prod S.R.L.
Proiectant general: S.C. MCub S.R.L.
Proiectant rezistenta: S.C. Concorde Inv S.R.L.
Locatie: Parc Industrial Tetarom I, Cluj-Napoca
Durata lucrarii: 15.07.2010-01.10.2010

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.