Reabilitare si extindere garaj

Garajul de pe strada Rarau reprezinta una dintre primele lucrari ale noastre. Am asigurat proiectarea si executia structurii care initial a fost o constructie nefolosita. Structura acoperisului si a zidariei a fost grav afectata in trecut, punand in pericol utilizarea imobilului. Prin solutia noastra, am prevazut o centura de beton armat peste zidaria existenta, de pe care am pornit cu o noua structura de acoperis. Pentru extinderea garajului am executat doua diafragme de beton armat, care impreuna cu centura asigura stabilitatea constructiei. Chiar daca a fost o lucrare simpla, ne amintim cu drag de ea.


Detalii tehnice:

Denumire proiect: Reabilitare si extindere garaj 
Proiectant: S.C. Weberbau S.R.L.
Locatie: str. Rarau, Cluj-Napoca
Durata lucarii: 15.06.2008-09.07.2008

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.