Locuinta unifamiliala + imprejmuiri cart. Europa

Dupa verificarea proiectului am trecut la constructia propriu zisa a structurii. Am realizat structura de rezistenta de la fundatie pana la acoperisul tesasa. Dupa finalizarea casei am trecut la proiectarea si executia inprejmuirilor: zid de sprijin din beton armat, gard din beton armat si zidarie. Proiectul de pe str. Bibescu reprezinta prima casa realizata de Weberbau.  

Detalii tehnice:

Denumire proiect: Casa familiala + imprejmuiri 
Beneficiar: Persoana fizica
Proiectant general: arh. Catalin Ghita
Proiectant rezistenta: S.C. Stedor Construct S.R.L.
Locatie: Cartier Europa
Durata lucarii: 27.05.2008-17.10.2008

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.