Locuinta S+P+M

Infrastructura cladirii este constituita din fundatii continue cu bloc de fundare din beton simplu de clasa C16/20 sub peretii subsolului si ai parterului. Suprastructura cladirii este constituita, pe cele doua directii principale, in plan vertical din elevatii de zidarie portanta confinata cu centuri si stalpisori de beton armat. Peretii exteriori vor fi realizati din blocuri de caramida de Pth 44cm, iar cei interiori din caramida Pth 25cm. Structura de rezistenta in plan orizontal intre parter si mansarda va fi din planseu pe grinzi de lemn, care reazema prin intermediul centurilor si grinzilor de beton armat pe pereti de rezistenta ai parterului. Accesul de la parter la mansarda se va realiza prin intermediul unei scari pe structura de lemn. Peretii de la mansarda vor fi din zidarie portanta confinata cu stalpisori si centuri de beton armat. Armarea stalpisorilor si centurilor se va realiza cu bare longitudinale din otel-beton tip PC52 si armarea transversala din OB37. Planseul de peste mansarda se va realiza pe structura din grinzi de lemn, placati la partea inferioara cu gipscarton. Sarpanta cladirii va fi pe structura de lemn ecarisat, invelitoarea din tigle ceramice tip solzi. La parter in afara amprentei mansardei invelitoarea va fi de tip terasa vegetata, cu atic din beton armat. Clasa lemnului din structura planseelor si a sarpantei va fi de clasa I-a, tratat ignifug si insecto-fungicid.

ing. Lakatos BARNA

 

Detalii tehnice:

Denumire proiect: Locuinta unifamiliala S+P+M
Beneficiar: P.F.
Proiectant general: RAUM SRL prin arh. Horatiu RACASAN
Proiectant rezistenta: ing. Lakatos BARNA
Proiectant instalatii: INSTAL UTILITIES SRL prin ing. Florin POPA
Manager de proiect: ing. Andrei SUTEU
Locatie: Cluj-Napoca
Durata lucrarii: 20.07.2019 - 

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.