Extindere si mansardare imobil

Lucrarea prezentata se numara printre primele contracte incheiate de firma noastra. Weberbau a asigurat atat partea de proiectare si consultanta, cat si executia lucrarilor de constructii. Am oferit o solutie tehnica de extindere si mansardare a imobilului existent si am implementat solutia.
S-a construit un nou corp care a fost atasat cladirii. Noua structura indeplineste rolul de casa a scarilor si asigura accesul atat in cladirea veche cat si la mansarda noua construita de catre noi. Noua casa a scarilor are si un rol structural de consolidare a intreagului imobil.

Detalii tehnice:

Denumire proiect: Extindere si mansardare imobil
Beneficiar: P.F. Stoica Matilda
Proiectant: S.C. Weberbau S.R.L.
Locatie: Cluj-Napoca
Durata lucrarii: 11.02.2008-11.04.2008

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.