Extindere locuinta

Interventiile pe structura existenta, necesare satisfacerii cerintelor functionale conform propunerii arhitecturale, se vor face cu respectarea concluziilor si masurilor stabilite de expertiza tehnica.

Corpul nou de cladire va avea regim de inaltime P+E. La nivelul parterului va fi lipita de casa veche in zona camerei de zi si trecerea intre incaperile existente si cele noi create se va face prin modificarea peretilor exteriori existenti. De asemenea noul parter va gazdui si un spatiu de relaxare, care va fi dotat cu o piscina. In axul 1 se vor modifica golurile, iar in axul D peretele va fi demolat complet, in aceasta zona casa va fi consolidata cu o structura metalica, conform expertizei. Structura extinderii de la etaj incadreaza incaperea de birou de la parter, si aceasta structura se extinde pe verticala pana la acoperisul terasa propusa.

Corpul nou va avea fundatii continue din beton. La parter si etaj zidarie portanta din caramida cu goluri verticale de 30 cm latime, cu samburi si centuri de b.a. Planseul peste parter va fi din b.a. Acoperisul va fi terasa necirculabila, iar o parte va fi sarpanta de lemn cu panta 9 grade. Extinderea cladirii se va realiza cu o structura independenta, separata de cladirea existenta printr-un rost de tasare.

Detalii tehnice:

Denumire proiect: Extindere locuinta unifamiliala si inchidere terasa
Beneficiar: P.F.
Proiectant general: S.C. Arhitectura Sisak S.R.L.
Proiectant rezistenta: S.C. ULTRA PROIECT S.R.L
Proiectant instalatii: S.C. GRAD INSTAL S.R.L.
Locatie: Floresti, Cartier Terra
Durata lucrarii: 2011-2012

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.