Cladire birouri Krisia West

Dupa o perioada de 2 ani, ne-am reintors in Parcul Industrial Tetarom I. Este o mandrie pentru noi faptul ca am fost selectati pentru realizarea acestui imobil de birouri. Alegerea facuta de beneficiar, este o noua dovada a profesionalismului echipei noastre. 

Cladirea va avea fundatii continue din beton. Structura de rezistenta va fi din cadre (stilpi si grinzi) b.a si plansee b.a. Peretii de inchidere perimetrali vor fi din zidarie de caramida cu goluri verticale de 25 cm latime. Acoperisul va fi terasa necirculabila cu planseu b.a. Majoritatea peretilor interiori de compartimentare vor fi din gipscarton dublu placat pe structura metalica.

Detalii tehnice:

Denumire proiect: Construire sediu cladire birouri KRISIA WEST 
Beneficiar: S.C. Krisia West S.R.L.
Proiectant general: S.C. MCub S.R.L. prin arh. Voicu Bozac
Proiectant rezistenta: S.C. Romsoft Comimpex S.R.L. prin ing. Urian Gabriel
Proiectant instalatii: S.C. Instal Data Proiect S.R.L. prin ing. Sosa Dan
Subcontractor instalatii: S.C. Edinco S.A
Locatie: Parc industrial Tetarom I, Cluj-Napoca
Durata lucrarii: 01.02.2013-18.07.2014

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.