Cladire birouri Energobit

Noua lucrare contractata cu EnergoBit Prod este inca o dovada a colaborarii solide dintre cele doua companii. Cladirea pe care o realizam in Parcul Industrial Tetarom I, deserveste sediul administrativ al "Halei de productie EnergoBit Prod". Firma Weberbau a fost contractata ca antreprenor pe partea de constructii, deci va preda lucrarea la cheie. Se vor realiza urmatoarele etape de lucrari: structura de beton armat monolit si finisajele (zidarii, tencuieli, zugraveli, placari gresie si faianta, compartimentari cu pereti din gips carton etc.)

Detalii tehnice:

Denumire proiect: Cladire birouri din cadrul investitiei "Hala productie ENERGOBIT PROD"
Beneficiar: S.C. Energobit Prod S.R.L.
Proiectant general: S.C. MCub S.R.L.
Proiectant rezistenta: S.C. Romsoft Comimpex S.R.L.
Locatie: Parc industrial Tetarom I, Cluj-Napoca
Durata lucarii: 01.10.2010-01.09.2011

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.