Casa familiala cart. Borhanci

Casa particulara realizata la standarde ridicate, dupa un proiect pretentios. Firma noastra a realizat structura de rezistenta de la fundatie pana la acoperis si tencuielile interioare. De asemenea, proiectul a prevazut doua ziduri de sprijin din beton aparent cu o inaltime de 6 respectiv 4.5 metri, ambele avand rol structural si estetic. 

Detalii technice:

Denumire proiect: Casa familiara
Beneficiar: Popa Florin si Popa Anca
Proiectant general: Atelier FKM, prin arh. Sebastian Bota
Proiectant rezistenta: S.C. FM Proiect S.R.L.
Proiectant Instalatii:  S.C. Install Utilites S.R.L.
Locatie: Cartier Borhanci.
Durata lucrarii: 13.07.2009-17.12.2009

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.