Ambient

Ambient

Materiale de constructii

Harsco Infrastructure

Harsco Infrastructure

Solutii pentru constructii: schele, acces mecanizat, cofraje, echipamente pentru sprijiniri

Strabag

Strabag

Statie de betoane

Eda Comtrans

Eda Comtrans

Lucrari de terasamente, executie drumuri, demolari, transport materiale de constructii, prefabricate si utilaje

Instal Utilities

Instal Utilities

SC Instal Utilities SRL este o companie specializata in proiectarea instalatiilor pentru constructii, acoperind intreaga gama de instalatii.

blipsz

blipsz

Proiectare arhitectura si urbanism

Glaw Group

Glaw Group

Usi de sticla, vitrine, fatade, usi automate si rotative, usi interior, placari sticla si oglinzi, balustrade, compartimentari

Hummark

Hummark

Recrutarea şi selecţia de personal în Cluj-Napoca este un factor de bază în succesul afacerii. Fiecare companie are nevoie de oameni buni. 


 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.