Zilele Culturale Maghiare Cluj-Napoca

"Clujul, capitala culturala a Ardealului, este caminul unei comunitati majoritare romanesti. Zilele Maghiare reprezinta o oportunitate pentru comunitatea maghiara de a-si afirma diversitatea, puterea sa creatoare de valori si, mai ales, un cadru propice pentru aprofundarea unui dialog romano-maghiar nu doar in plan cultural, ci si in alte planuri ale vietii sociale." 

 

"Sa gasesti fonduri pentru un eveniment cultural, chiar daca unul de anvergura, niciodata nu este usor. Sa existe sponsori care sa vina la usa ta cu dorinta de finantare, pare iesit din comun in zilele noastre. Este totusi cazul firmei Weberbau, care prin conduita sa a dobandit tot respectul organizatorilor Zilelor Culturale Maghiare din Cluj." 
Szasz Peter, organizator Zilele Culturale Maghiare

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.