Teatrul Maghiar de Stat Cluj, Sarbatorile de Iarna 2013

Craciunul este o sarbatoare care ne umple sufletele de bucurie si speranta, fiind un prilej minunat de a ne gandi mai mult la cei din jur si a-i sprijini, de a face o fapta buna.
Din dorinta de a aduce un zambet atat pe chipurile adultilor cat si pe ale copiilor, am fost alaturi de cei care lucreaza in Teatrul Maghiar de Stat Cluj si le-am daruit cadouri cu ocazia sarbatorilor de iarna.

 

"Multumim pentru finantarea acordata firmei Weberbau, datorita caruia am putut darui cadouri colegilor nostri si copiilor lor cu prilejul sarbatorilor de iarna." 
Tompa Gabor, director al Teatrului Maghiar de Stat Cluj-Napoca

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.