Spatiu Intact

Expozitia Tu, eu si lucrurile dintre noi, la SPATIU INTACT, Cluj

SPATIU INTACT este o platforma de arta contemporana ce promoveaza proiecte culturale si discursuri artistice diverse, de la pictura la artele media, rezidente artistice, spectacole si programe educationale si care prezinta constant nume de prestigiu ale artei contemporane romanesti si internationale.

 

"Cu sustinerea Weberbau, expozitia "Tu, eu si lucrurile dintre noi" prezinta pentru prima data la Cluj, la SPATIU INTACT, trei artisti apreciati de critica de arta internationala, Burak Delier (Turcia), Hito Steyerl (Germania) si Guy Ben-Ner (Israel). Expozitia curatoriata de Simona Nastac reflecta asupra modalitatilor prin care rezistam sau ne conformam fortei capitalului menite sa ne transforme in simple posesiuni, precum si asupra posibilitatii artei de a expune complexitatea crescandă a realitătii contemporane si eforturile indivizilor de a o intelege si adresa. Expozitia este deschisa pana vineri, 22 mai 2015. Artistul Burak Delier va sustine un dialog cu publicul la finalul expozitiei, in 21 mai, ora 18.00, la SPATIU INTACT. Contact: +40 743 130 023 | www.spatiuintact.ro | www.facebook.com/SpatiuIntact
Expozitia a fost instalata cu suportul tehnic si material al companiei Weberbau, o contributie care a ridicat standardul calitatii spatiului in care sunt prezentate lucrarile de arta. Mulțumim Weberbau!"

Florin Stefan, director SPATIU INTACT

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.