Orchestra de Camera a Filarmonicii de Stat "Transilvania"

Dedicat sustinerii artei si muzicii, WEBERBAU are distinsa onoare de a fi unic sponsor al Orchestrei de Camera a Filarmonicii

Orchestra de Camera a Filarmonicii de Stat ,,Transilvania" a fost infiintata in anul 1966. Fondatorul si dirijorul permanent al acestui ansamblu a fost Mircea Cristescu, a carui munca s-a extins pe o importanta perioada de 20 de ani. In acest timp, orchestra a obtinut recunoastere atat in tara, cat si peste hotare. A evoluat in cele mai importante centre muzicale si festivaluri din Romania si din strainatate. De la inceputurile sale, Orchestra de Camera a avut o colaborare foarte stransa cu marele violonist Stefan Ruha. Imprimarea Anotimpurilor de Vivaldi cu regretatul maestru ramane best-seller-ul intregii productii a Casei de Discuri Electrecord si sta marturie pentru inaltul nivel artistic atat al solistului, cat si al orchestrei.

 

 

"Multumim echipei WeberBau pentru sprijinul acordat in buna desfaşurare a editiei a 47-a a Festivalului International „Toamna Muzicala Clujeana", cel mai longeviv festival de muzica clasica din Romania. Ne bucuram de interesul acestora acordat culturii, de prezenta lor in randul spectatorilor nostri, precum si de o colaborare de mare succes." 
Marius Tabacu, manager Filarmonica de Stat "Transilvania" 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.