Musicalul Cartea Junglei

Prin sustinerea acestui proiect am dorit sa promovam cultura si in randul celor mai tineri, fie ca ei sa fie printre protagonisti sau in randul spectatorilor acestui musical.

 

 

"Va multumim pentru sustinerea financiara a proiectului de prezentare a musicalului Cartea Junglei de catre membrii corului liceului nostru. In spectacol au participat peste 50 de elevi ai liceului si a fost prezentat pe scena mare a Operei Maghiare din Cluj de trei ori: 21 august, 18 si 19 octombrie. Spectacolul a avut un rasunet mare in randul publicului tanar, de fiecare data avand sala arhiplina, ceea ce reprezinta in total peste 2500 de spectatori. In realizarea spectacolului si succesul acestuia au avut un aport major doamna profesoara Szbadi Ildiko si regizoarea Gombar Annamaria. Succesul spectacolului este oglindit si prin faptul ca Opera Maghiara din Cluj ne-a solicitat ca acesta sa fie prezentat inca o data in ajunul Craciunului in data de 24 decembrie. Dorim totodata prezentarea pe DVD a inregistrarilor video a spectacolului Cartea Junglei. Va multumim mult pentru suportul financiar al acestui proiect major cultural la nivelul orasului nostru.
Voros Alpar Istvan Vita, director

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.