Fundatia Intact

Expozitia Cut with the Kitchen Knife trough the Raw Future of 100 years before, curatoriata de criticul de arta roman care traieste la Londra, Simona Nastac, a cuprins un numar de zece artisti contemporani internationali:

Guy Ben-Ner, Luchezar Boyadjiev, Paul Buck, Anetta Mona Chişa & Lucia Tkáčová, Ivars Gravlejs, Yoshua Okón, Larissa Sansour, W. Mark Sutherland si Kenneth Tin-Kin Hung.

 

"Aceasta se alatura unei serii de evenimente importante care au loc in Romania si inafara ei in 2016, anul centenar al curentului Dada. Instalarea acestei expozitii a fost dificila, tinand cont de numarul mare de artisti si lucrarile lor complexe pe care le-au prezentat. In acest context a fost imperios necesar sa apelam din nou la partenerul nostru WEBERBAU care a acceptat cu generozitate sa ne sprijine material si cu echipa de profesionisti care au executat o parte din lucrarile prezentate in expozitie. Deschisa in 10 mai si care se va inchide in 28 august 2016, expozitia a avut un succes major in fata publicului clujean si International, care a vizitat expozitia. Multumim din nou WEBERBAU!"

Florin Stefan, director Fundatia Intact 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.