Filarmonica de Stat "Transilvania"

Dedicat sustinerii artei si muzicii, WEBERBAU are distinsa onoare de a fi, pentru a treia oara, sponsorul Toamnei Muzicale Clujene si al stagiunii Filarmonicii din Cluj-Napoca, dar si unic sponsor al Orchestrei de Camera a Filarmonicii. Un trio de meritorie excelenta a carui sustinere este pentru noi o veritabila placere.

Filarmonica de Stat „Transilvania" a fost infiintata in 1955, cu denumirea initiala de Filarmonica de Stat Cluj, ca institutie muzicala profesionista constituita, pentru inceput, dintr-o orchestra simfonica mare, urmand a sustine o stagiune permanenta de concerte simfonice.

Toamna Muzicala Clujeana este cel mai longeviv festival de muzica clasica din Romania gazduind concerte simfonice, vocal-simfonice, dar si recitaluri camerale si solistice, de la primele partituri pana la compozitii contemporane. Festivalul omagiaza anual cate un mare compozitor, contribuind la o buna cunoastere a unor opere ce nu au fost atat de expuse si au intrat oarecum in umbra.

 

 

"Multumim echipei WeberBau pentru sprijinul acordat in buna desfaşurare a editiei a 47-a a Festivalului International „Toamna Muzicala Clujeana", cel mai longeviv festival de muzica clasica din Romania. Ne bucuram de interesul acestora acordat culturii, de prezenta lor in randul spectatorilor nostri, precum si de o colaborare de mare succes." 
Marius Tabacu
, manager Filarmonica de Stat "Transilvania"

 

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.