Festivalul "Sfantul Stefan"

 

In 2015, Weberbau a fost sponsorul Festivalului Folcloric „Szent Istvan" (Sfantul Stefan).

Incepand cu anul 1999, Fundatia Bibliotecara Heltai Gaspar, Asociatia SzINT si Ansamblul Folcloric Szarkalab din Cluj-Napoca organizeaza Festivalul Folcloric „Szent Istvan" (Sfantul Stefan), festival international al valorilor autentice de folclor al gruparilor etnice si culturilor regionale europene. Festivalul a devenit deja un eveniment notat in viata culturala a minoritatilor etnice din Europa Centrala.

In perioada 19-24 august 2015, se va organiza cea de a 17-a editie a acestui festival, la care vor participa 19 ansambluri din 11 tari (Germania, Polonia, Letonia, Belarus, Rusia, Ucraina, Slovacia, Ungaria, Serbia, Croatia, Romania). Cu ocazia festivalului, se vor organiza pe langa Cluj spectacole in 8 localitati ale judetului Cluj, Salaj si Alba: la Vlaha, Luna de Sus, Dej, Turda, Gilau, Jebucu, Sancraiu, Miraslau la acestea participand pe langa oaspeti si grupurile traditionale locale. Numarul participantilor va fi de circa 400 participanti invitati, 300 coparticipanti, 8-10 mii de spectatori.

Acest festival contribuie de mai bine de 16 ani la pastrarea si valorificarea tezaurului folcloric propriu, constientizarea importantei valorilor specifice, promovarea spiritului de toleranta si respect fata de alternativele valorice, asigurarea conditiilor de statornicie a legaturilor interculturale si prietenie, ajutarea formarii aptitudinilor de organizare culturala in autoguvernarile si comunitatile locale.

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.