Asociatia MTA-KAB

Asociația MTA-KAB este filiala din Romania a Academiei Maghiare de Stiinte (AMS), fondata in 2007 sub forma juridica de asociatie nonprofit. Infiintarea sa a fost justificata prin numarul considerabil de membri externi ai AMS care traiesc si activeaza in Romania. Filiala are in evidenta 21 academicieni, respectiv peste 860 de membri ai Corporatiei Doctorilor a AMS. Sediul Filialei se afla la Cluj-Napoca, dar are sectii si subsectii in sase mari orase din Romania: Cluj, Bucuresti, Timisoara, Oradea, Tg. Mures, Miercurea Ciuc.

Filiala are ca obiectiv reprezentarea cercetatorilor maghiari din Romania, diseminarea rezultatelor stiintifice in vederea asigurarii unui impact pozitiv asupra opiniei publice si, nu in ultimul rand, cresterea prestigiului social al stiintei în general.

 

Pentru a stimula cercetarile stiintifice, respectiv diseminarea si valorificarea rezultatelor in interesul comunitatii, Filiala din Cluj a AMS acorda anual patru premii pentru rezultate stiintifice deosebite. Conducerea Weberbau ni s-a alaturat in incercarea noastra de a recladi si a intari relatiile firesti dintre elita economica si comunitatea oamenilor de stiinta prin spijinirea financiara a premiilor din 2016. Multumim Weberbau!"

Salat Levente, presedinte Asociatia MTA-KAB

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.