Aparitia volumului de istorie a Liceului "Apaczai Csere Janos"

Am sustinut aparitia volumului de istorie al Liceului "Apaczai Csere Janos" ale carui radacini urca in secolul XVII. Cartea relateaza, atat in scris, cat si prin imagini, perioadele istorice legate de desfasurarea vietii scolare a liceului.

 

 

"Va multumim pentru sustinerea financiara a proiectului de editare a volumului monografic al liceului cu titlul Az alma mater visszakoszon. Volumul contine 476 de pagini, din care 12 pagini color si cuprinde studii si memorii despre istoricul celor 90 de ani de functiune a liceului, impartit in trei capitole distincte. 
Prin sponsorizarea primita s-a reusit realizarea pe langa continutul elaborat si diversificat, un volum cu aspect si design special, cu coperta cartonata, respectiv s-a realizat un CD cu peste 4500 de fotografii cu aspecte din viata scolara prezentand toate perioadele istorice ale liceului. In prima pagina a volumului sunt prezentati sponsorii acestui proiect.
Volumul a fost editat in 800 de exemplare si prezentat in cadru festiv cu ocazia Galei Apaczai din data de 25 mai 2013."
Voros Alpar Istvan Vita, director

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.