Festivalul deCAMERon

Festivalul de Muzica de Camera "deCAMERon" 2013, 2014, 2015

Am fost onorati sa fim, de trei ori consecutiv, sustinatorul principal al festivalului, care are ca profil muzica de camera instrumentala in exclusivitate. Festivalul International de Muzica de Camera „deCAMERon" contribuie la turismul cultural clujean avand invitati atat artisti cunoscuti publicului clujean cat si maestrii din Europa si din toată lumea.

 

 

"Multumim companiei Weberbau (sustinatorul principal al Festivalului International de Muzica de Camera deCAMERon) pentru ca stie ce inseamna pentru melomanii clujeni traditia multiseculara, europeana a muzicii de camera. Asemeni unei temelii bine concepute, peste care se poate construi cu usurinta o cladire echilibrata si atragatoare, generozitatea domniilor lor contribuie la ridicarea edificiilor sonore, ale concertelor din cadrul Festivalului International de Muzica de Camera deCAMERon, care au loc in fiecare an la Cluj-Napoca, in perioada 5-14 noiembrie." 
Kostyak Elod
, director Festival deCAMERon

 

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.