Weberbau - Despre noi

Weberbau nu este doar o companie de constructii, Weberbau este o atitudine.

Compania noastra a fost fondata in 2008 de catre inginerul Weber Tibor Rudolf. Am intrat in scena entuziasti si bine pregatiti, pentru a oferi o alternativa consumatorilor pretentiosi de pe piata constructiilor: alternativa Weberbau.Am inceput cu lucrari simple si am crescut in ciuda declinului industriei de constructii in contextul situatiei economice dificile din 2008 incoace.  Am ajuns sa colaboram azi, cu nume cu rezonanta din peisajul industrial clujean și de asemenea, sa ne asumam responsabilitati mari. Viziunea noastra este sa ne dezvoltam in fiecare zi, sa invatam din fiecare experienta si sa devenim in viitor o companie care sa ofere solutii complete in constructii, la cel mai inalt nivel tehnologic.

Atitudinea ne diferentiaza. Exigenta fata de noi insine, defineste mentalitatea echipei. Respectul fata de client, cerintele lui si termenele contractuale vin din respectul  de sine. Venim permanent in intampinarea cerintelor clientului si gasim impreuna solutile optime, pentru ca Dumneavoastra sa fiti multumit de lucrare si de colaborarea cu Weberbau.

Avem o echipa completa. Ingineri proiectanti, ingineri executanti, verificator de proiecte, diriginte de santier, muncitori calificati, care alcatuiesc impreuna familia Weberbau, asa cum ne place noua sa o numim.

Apelati la noi, alegeti exigenta Weberbau!

 • "Corectitudine. Incredere. Profesionalism. Colaborare permanenta cu arhitectul. Rezultatul final: bucuria comuna a casei construite."

  Peterffy Miklos - arhitect

 • "Profesionalism rar intalnit, abordare cu maxima atentie si aplecare - toate intr-o echipa plina de coeziune si entuziasm: WEBERBAU"

  Macalik Arnold - arhitect

 • "Compania Weberbau a fost consultantul nostru pe parcursul proiectului, tinand cont de toate cerintele investitiei, dar avand in vedere solutiile cele mai optime. Serviciile de consultanta prestate de Weberbau ne-a ajutat sa eficientizam costurile investitiei si sa finalizam o lucrare de care suntem mandrii."

  Negele Eniko - Corso Bistro

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes. Am fost foarte multumita de lucrarile contractate cu aceasta firma, au fost bine executate si au fost respectati termenii de predare."

  Stoica Matilda - director Etichett Prod

 • "Colaborarea cu firma Weberbau a fost una de succes, bazandu-se pe experienta si expertiza personalului tehnic, coroborata cu o coordonare precisa si eficienta. Lucrarile efectuate au fost de o calitate ridicata iar derularea lor s-a facut cu meticulozitate."

  Popa Florin - beneficiar

 • "Construirea casei care inseamna ”acasa” pentru familia noastra, a fost un proiect la care a contribuit fiecare membru. Am incredintat executarea proiectului companiei Weberbau pe considerente profesionale, si am obtinut caminul dorit"

  Mircea Suciu - director Comelit s.r.l.